-
تکان دهنده ترین چیزی که غذای مورد علاقه خود را کشف کرده اید حاوی چیست؟
یکشنبه 12 مرداد 1399 21:17
هات داگ مورد علاقه من دانمارک røde pølser (سوسیس قرمز) است. آنها به دلیل مسائل مربوط به رنگ آمیزی مواد غذایی در آمریکا هرگز در دسترس نبودند. من همیشه تصور می کردم که این به معنای وجود رنگ قرمز 5 پوند است. بعد از اینکه سردبیر یک خبرنامه شد که به بیش از 10،000 نفر رسیده است ، بخشی از وظایف من بررسی مقاله علمی همکارم ،...
-
آیا تا به حال چیزی تهیه کرده اید که میهمانان از خوردن آن امتناع ورزند؟
یکشنبه 12 مرداد 1399 21:14
یکبار اتفاق افتاد من به تازگی به ایتالیا نقل مکان کرده ام و کاملاً از غذای احتمالی ایتالیایی ها آگاه نبودم. اوضاع دردناک بود و چیزهای زیادی به من آموخت. با تعهد فراوان و خوشبختانه موفق شدم اجاق گاز پخته شده بلژیکی را آماده کنم. یک ظرف ساده و ساده. غذای راحت با تعالی. اندام جوشانده شده در ژامبون پیچیده می شود و با...
-
چرا قالب نان برای خوردن خطرناک است اما قالب پنیر نیست؟
یکشنبه 12 مرداد 1399 21:13
همه قالب ها برای خوردن خطرناک نیستند ، اما نان ها نرم و مرطوب هستند و به نظر نمی رسد که از قالب های خوراکی مانند برخی پنیرها ... حداقل به دانش من بهره مند شوند. غذاهای نرم مانند نان ، پنیر تازه و پنیر خرد شده اجازه می دهند قالب به سرعت در سراسر محصول پراکنده شود. آنها منبع غذایی برای قالب و حاوی رطوبت هستند که یک...
-
کمترین و پر تحریک ترین غذای ژاپن کدام است؟
شنبه 11 مرداد 1399 22:31
1 موز توکیو چند سال پیش ، این یک ضربه بود. همه در مورد آن فحش دادند ، وقتی که از ژاپن دیدن کردید ، باید غذای خود را امتحان کنید ، و مردم انتظار داشتند که هنگام بازگشت از سفر ، آن را به عنوان سوغاتی بیاورید. اما من چیز خاصی در مورد آن پیدا نکردم فقط یک کرم موز پیچیده شده در اسفنج کیک.بقیه در ادامه مطلب 2. کیک Mizu...
-
چرا قبل از سرخ کردن سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی های خرد شده را یک شب خیس می کنند؟
شنبه 11 مرداد 1399 22:28
در روز (دبیرستان) به دبیرستان بازگشتم مدت کوتاهی در مک دونالد کار کردم. این زمانی بود که هر مک دونالد در واقع سیب زمینی سرخ کرده خود را ، از سیب زمینی های واقعی ، نه سیب زمینی های سرخ شده از قبل تهیه شده ، از فروشندگان شرکت ها تهیه کرد. ما 100 عدد کیسه سیب زمینی آیداهو گرفتیم ، آنها را در یک ماسوره ریختیم ، دست آنها...
-
آیا "پروسکوتو" در ایتالیا ژامبون خرد شده ای معمولی دارد؟
شنبه 11 مرداد 1399 22:26
Prosciutto در ایتالیایی به معنای ژامبون است. ایتالیا چندین نوع مختلف پروسکوتو تولید می کند. اول از همه ، تفاوت بین prosciutto crudo (ژامبون خام قابل درمان) و prosciutto cotto (ژامبون پخته شده) وجود دارد. Prosciutto cotto معمولاً یک محصول صنعتی است ، از بسیاری جهات قابل تهیه است ، اما بیشتر آنها را جوشانده یا بخارپز می...
-
اولین چیزی که فکر می کنید وقتی افراد دارای اضافه وزن می گویند "زیاد آن را نمی خورند" چیست؟
جمعه 10 مرداد 1399 22:32
من به آنها اعتقاد دارم من با یک خانم کار می کنم که اصلاً زیاد غذا نمی خورد. در واقع ، او آنقدر دلپذیر است که تقریباً در مورد همه چیز ، بینی خود را بالا می برد. او حتی دوست ندارد غذای او مخلوط شود. او از خوردن لازانیا ، پیتزا یا هر نوع ماهی قابلمه امتناع می ورزد ، زیرا نمی تواند در فکر مخلوط کردن غذاها باشد. من و...
-
آیا تا به حال در یک رستوران بوده اید که باعث شود بگویید "با من شوخی میکنید؟؟!" وقتی غذا را آوردند؟
جمعه 10 مرداد 1399 22:31
یک بار ناهار را در رستورانی در خارج از پورتلند ، اورگان "خوردم. این قبل از مد روز شدن برای خوردن چیزهای سالم مانند سالاد بود. من در وقت استراحت ناهار بودم به هر حال ، وقتی سفارش رسید ، من دو برابر کردم. من: این چیست؟ پیشخدمت: ناهار شما. من: اما من سالاد پرستاری سفارش دادم. پیشخدمت: سالاد شماست. من: نه اینطور...
-
دختر 12 ساله من چاق است. چگونه می توانم با جدیت به او بگویم که قصد داریم او را به رژیم غذایی برسانیم؟
جمعه 10 مرداد 1399 22:29
من یک متخصص اطفال هستم. یک روز یک مادر دختر 12 سال چاق خود را آورد. او را در رژیم غذایی می خواست. دختر خیلی چاق بود. بیش از 200 پوند بنابراین ، البته ، من او را به رژیم غذایی قرار دادم. در تمام صحبت های مربوط به دیابت نوع 2 گذشت ، او را به یک تمرین ورزشی قرار داد و آزمایشگاه خود را انجام داد. او برای بررسی وزن وارد می...
-
اگر شما یک کودک را به مدت 80 سال در یک اتاق نگه دارید و به او غذا و آب بدهید ، اما هیچ آموزش و ورزش نمی شود ، کودک چه می شود؟
جمعه 10 مرداد 1399 22:26
من در مورد مواردی از این دست می آموزم اگرچه به اندازه 80 سال نباشد. یک دختر وجود داشت که از روزی که به مدت 13 سال به دنیا آمد ، در اتاقش نگه داشته شد. سوءاستفاده شدید و غفلت ، او را از نظر جسمی و روحی توسعه نیافته است. وقتی دانشمندان او را مورد مطالعه قرار دادند ، آنها مهارتهایی را یافتند که او به سرعت یاد گرفت. او...
-
عجیب ترین راه سفارش غذای فست فود شما به هم خورد؟
جمعه 10 مرداد 1399 22:24
شما تا به حال به مک دونالد رفته اید که مدیر آن الاغ است و کارمندان به اندازه کافی از آن استفاده کرده اند؟ من یک بار به یک مک دونالد رفتم که چند ساعت بعد ترک انبوه داشت. من به طرف پیشخوان بالا رفتم و یک مکی کیک ، کک معمولی ، یک سرخ کوچک و یک بستنی را سفارش دادم. آنها پول من را می گیرند و چند دقیقه بعد با سفارش من بر می...
-
چگونه رستوران ها تخم مرغ های چاشنی را بهتر از خانگی درست می کنند؟
جمعه 10 مرداد 1399 00:32
شما به راحتی می توانید تخم مرغ های خرد شده را مانند روشی که رستوران انجام می دهد درست کنید. در اینجا شش گناه معمول تخم مرغهای خرد شده که باید از آنها اجتناب کنید وجود دارد: بدون شیر. به جای آن از آب پاشیده استفاده کنید. شلاق ، چنگال را شما زرده ها را می شکنید و آنها را با سفیدها مخلوط می کنید ، و سعی در کشتن آنها...
-
چرا شهروندان کشورهایی مانند اسپانیا ، ایتالیا و فرانسه که نان زیادی می خورند جزء افراد دارای اضافه وزن نیستند؟
جمعه 10 مرداد 1399 00:30
در ابتدا پاسخ داده شده است: چرا کشورهایی مانند اسپانیا ، ایتالیا و فرانسه که نان زیادی می خورند جزو کشورهای دارای اضافه وزن نیستند؟ مردم پاسخ خواهند داد و خواهند گفت که این کیفیت مواد تشکیل دهنده و احترام به سنت و روند تولید نان است. مزخرف. من در ایالات متحده زندگی می کنم. من تمام نان خودم را خودم پختم. من فقط از آرد...
-
در ایتالیا ، هنگامی که شما یک پیتزا کامل سفارش می دهید ، چرا برش نمیخورد؟
جمعه 10 مرداد 1399 00:27
زیرا وقتی در ایتالیا می خواهید شاهکاری مانند این سفارش دهید ... ... قرار است خودتان آن را بخورید. هیچ کس نمی تواند پیتزا شما را لمس کند ، طعم دهد ، برش دهد ، زیرا این مال شماست! و شما تصمیم می گیرید که چگونه آن را لمس کنید ، طعم دهید و برش دهید.
-
غذای معمول "دانش آموز ضعیف" در کشور شما چیست؟
جمعه 10 مرداد 1399 00:26
در فرانسه به آن "Pain au Chocolat" به عنوان نان شکلات می توان تغییر داد. قیمت آن در نانوایی محدود است 0.80 قیمت یورو در حد مجاز و در کارفور و لیدل بسیار توانا تر است در محدوده 1.5 یورو برای 10 قطعه. به طور معمول می توانید خیلی خسته ام یا در حین استراحت ، وارد یکپارامکت می شوم و گزینه را انتخاب کنید. عموماً...
-
چرا بسیاری از افراد به ظاهر فکر می کنند که مردم چین غذاهایی می خورند که بد تلقی می شود (در صورت صحت)؟
جمعه 10 مرداد 1399 00:25
این یک ناهار معمولی برای من در چین بود. شما این مسائل را در پشت می بینید؟ نام انگلیسی black fungus است! بسیار ناخوشایند به نظر می رسد ، اما واقعاً بد نیست. از ریشه های گل های نیلوفر آبی که بر روی استخرها یا آب های راکد دیگر رشد می کنند ساخته شده است. این یک قوام عجیب است ، اما به اندازه طعم و مزه نیست! من با خوشحالی...
-
به عنوان یک سرآشپز حرفه ای در یک رستوران ، چه غذای منو باعث می شود هر بار مشتری سفارش دهید؟
جمعه 10 مرداد 1399 00:24
به عنوان یک سرآشپز حرفه ای در یک رستوران با سطح عالی ، چه غذای منو باعث می شود هر بار مشتری سفارش دهید چون این خیلی اساسی است ، چشمان خود را بچرخانید؟ غذای اساسی؟ تمام مواد غذایی در بعضی از موارد اساسی است (با چند مورد استثنا). بعضی اوقات سفارشات اصلی (یا سفارشات منوی خاموش موارد ساده ای که به راحتی می توانیم انجام...
-
چرا ایتالیایی ها اگر کربوهیدرات (ماکارونی) زیادی بخورند چاق نیستند؟
جمعه 10 مرداد 1399 00:22
من از معذرت خواهی عذرخواهی می کنم ، اما موارد جدید هر روز می آیند و من نمی توانم برای همیشه دنبال شوم. فکر می کنم همه مباحث با اظهارنظرهایی که قبلاً نوشته شده اند پوشیده شده است. ماکارونی اگر در بخش های معقول و چاشنی های یکسانی معقول مصرف شود ، چربی شما را ایجاد نمی کند. شخصی می خواست ادعا کند که در ایتالیا چربی Tizio...
-
چگونه رستوران ها خیلی سریع ماکارونی ها را طبخ می کنند؟
جمعه 10 مرداد 1399 00:20
به عنوان دانشجو ، من در یک مکان فست فود لندن کار کردم که در بین جوانان بسیار مشهور بود. اسپاگتی بولونیسی در واقع مشهور بود. از آنجا که سوال در مورد پخت و پز ماکارونی است ، فقط دو کلمه در مورد سس: مواد کششی. صبح ماکارونی را جوشانده ، آن را تخلیه کردیم و ماکارونی را در سطل های پر از آب یخ حفظ کردیم. هربار سفارش اسپاگتی...