پرسش و پاسخ در مورد همه چیز

هرآنچه میخواهید بدانید

پرسش و پاسخ در مورد همه چیز

هرآنچه میخواهید بدانید

چگونه رستوران ها تخم مرغ های چاشنی را بهتر از خانگی درست می کنند؟


شما به راحتی می توانید تخم مرغ های خرد شده را مانند روشی که رستوران انجام می دهد درست کنید.

در اینجا شش گناه معمول تخم مرغهای خرد شده که باید از آنها اجتناب کنید وجود دارد:

    بدون شیر. به جای آن از آب پاشیده استفاده کنید.
    شلاق ، چنگال را شما زرده ها را می شکنید و آنها را با سفیدها مخلوط می کنید ، و سعی در کشتن آنها ندارید.
    روی حرارت آسان است. گرمای کم متوسط ​​(4-4 برقی ، 3 در اجاق گاز).
    بدون روغن. اگر به تازگی بیکن درست کرده اید ، مقداری گریس بیکن را در قابلمه قرار دهید. اگر اینطور نیست ، از یک تکه کره استفاده کنید. توجه: اگر از گریس بیکن استفاده می کنید ، از نمک کمتری استفاده کنید.

  

    توجه کنید دائماً و به آرامی با یک کفپوش سیلیکونی نرم و انعطاف پذیر هم بزنید ، مرتباً کف قابلمه را خرد کنید تا از چسبیدن آنها در حین تخم مرغ جلوگیری شود. در یک نوک نمک پرتاب کنید تا از نیمه راه آن طعم یابد.

    تماشای خروج دیر است. قبل از اینکه فکر کنید انجام داده اند ، آنها را از روی حرارت بردارید. آنها باید براق باشند ، و هنوز هم کمی مرطوب به نظر می رسند. نگران نباشید ، آنها به پخت و پز در بشقاب ادامه خواهند داد.


منبع : این سایت

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد