پرسش و پاسخ در مورد همه چیز

هرآنچه میخواهید بدانید

پرسش و پاسخ در مورد همه چیز

هرآنچه میخواهید بدانید

آیا "پروسکوتو" در ایتالیا ژامبون خرد شده ای معمولی دارد؟



Prosciutto در ایتالیایی به معنای ژامبون است. ایتالیا چندین نوع مختلف پروسکوتو تولید می کند. اول از همه ، تفاوت بین prosciutto crudo (ژامبون خام قابل درمان) و prosciutto cotto (ژامبون پخته شده) وجود دارد.
Prosciutto cotto معمولاً یک محصول صنعتی است ، از بسیاری جهات قابل تهیه است ، اما بیشتر آنها را جوشانده یا بخارپز می کنیم. بدیهی است که مارک های مختلف از دستور العمل های مختلف استفاده می کنند.

  

Prosciutto di Parma و prosciutto di San Daniele با درست کردن یک پای کامل گوشت خوک ، کباب شده اند. شما به راحتی می توانید سن دانیل را بشناسید زیرا این پا هنوز پا برجا است. هر دو در مناطقی با آب و هوای خشک و تازه منحصر به فرد تولید می شوند که امکان تهیه پوره را با مقادیر کمی نمک و ادویه های بسیار کمی فراهم می کند.

Prosciutto toscano و prosciutto di Norcia به مقادیر بیشتری نمک نیاز دارند و همچنین کاملاً از نظر ادویه نیز آزاد هستند.
همچنین در جنوب ایتالیا انواع مختلفی از پروسکوتو مانند این Prosciutto dei Nebrodi وجود دارد که با خوک ها و گیاهان محلی ساخته شده است.


منبع: this site

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد