Prosciutto در ایتالیایی به معنای ژامبون است. ایتالیا چندین نوع مختلف پروسکوتو تولید می کند. اول از همه ، تفاوت بین prosciutto crudo (ژامبون خام قابل درمان) و prosciutto cotto (ژامبون پخته شده) وجود دارد.
Prosciutto cotto معمولاً یک محصول صنعتی است ، از بسیاری جهات قابل تهیه است ، اما بیشتر آنها را جوشانده یا بخارپز می کنیم. بدیهی است که مارک های مختلف از دستور العمل های مختلف استفاده می کنند.
Prosciutto di Parma و prosciutto di San Daniele با درست کردن یک پای کامل گوشت خوک ، کباب شده اند. شما به راحتی می توانید سن دانیل را بشناسید زیرا این پا هنوز پا برجا است. هر دو در مناطقی با آب و هوای خشک و تازه منحصر به فرد تولید می شوند که امکان تهیه پوره را با مقادیر کمی نمک و ادویه های بسیار کمی فراهم می کند.
Prosciutto toscano و prosciutto di Norcia به مقادیر بیشتری نمک نیاز دارند و همچنین کاملاً از نظر ادویه نیز آزاد هستند.
همچنین در جنوب ایتالیا انواع مختلفی از پروسکوتو مانند این Prosciutto dei Nebrodi وجود دارد که با خوک ها و گیاهان محلی ساخته شده است.
منبع: this site