یکبار اتفاق افتاد من به تازگی به ایتالیا نقل مکان کرده ام و کاملاً از غذای احتمالی ایتالیایی ها آگاه نبودم. اوضاع دردناک بود و چیزهای زیادی به من آموخت.
با تعهد فراوان و خوشبختانه موفق شدم اجاق گاز پخته شده بلژیکی را آماده کنم. یک ظرف ساده و ساده. غذای راحت با تعالی. اندام جوشانده شده در ژامبون پیچیده می شود و با بکامل پوشانده می شود. با پودر سوخاری پنیر و در فر پاشیده می شود. بوی خوبی داشت ، حتی مهمانان من هم چنین فکر می کردند.
اگر من به میهمانانم نمی گفتم چه چیزی را به آن ظرف می خوانیم ، آنها می خوردند و از آن لذت می بردند. "موش؟" واقعاً؟ البته واقعاً موش نیستند! اما یکی پس از دیگری کارد و چنگال خود را پایین آورده و بشقاب های آنها را دور می زنیم. حتی اگر من برای نجات اوضاع بسیار تلاش کردم ، اما خسارت وارد شده بود.