در روز (دبیرستان) به دبیرستان بازگشتم مدت کوتاهی در مک دونالد کار کردم. این زمانی بود که هر مک دونالد در واقع سیب زمینی سرخ کرده خود را ، از سیب زمینی های واقعی ، نه سیب زمینی های سرخ شده از قبل تهیه شده ، از فروشندگان شرکت ها تهیه کرد. ما 100 عدد کیسه سیب زمینی آیداهو گرفتیم ، آنها را در یک ماسوره ریختیم ، دست آنها را با یک وسیله دیواری خرد کرده و آنها را در یک سینک بزرگ استیل ضد آب پر از آب قرار دادیم. سپس آنها را با دست شستشو می دهیم ، و آنها را درون آب می چرخانیم - تا اینکه به نظر شیری برسد. آب را تخلیه کنید ، دوباره بشویید ، مجدداً آبکش کنید و بشویید تا آب روشن بماند. اگر به درستی به خاطر بیاورم ، معمولاً در حدود 3 تا 4 گروه را می شست. شما هرگز سیب زمینی ها را بدون اینکه همه نشاسته را بشویید سرخ کرده اید (گمان می کنم نشاسته بود).
به همین دلیل ، سیب زمینی سرخ مک دونالد همیشه بهترین بود ، به نظر من. نشاسته را بشویید ، نه خیس کنید. با آب بپوشانید ، بشویید ، بشویید و دوباره آن را انجام دهید تا آب روشن شود. روی حوله کاغذی خشک کنید و در دمای 375 درجه فارنهایت سرخ کنید. این کار را امتحان کنید و ببینید آیا آنها سیب زمینی سرخ کرده و سیب زمینی سرخ شده شما تا به حال ساخته نیستند.