پرسش و پاسخ در مورد همه چیز

هرآنچه میخواهید بدانید

پرسش و پاسخ در مورد همه چیز

هرآنچه میخواهید بدانید

چرا قبل از سرخ کردن سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی های خرد شده را یک شب خیس می کنند؟

در روز (دبیرستان) به دبیرستان بازگشتم مدت کوتاهی در مک دونالد کار کردم. این زمانی بود که هر مک دونالد در واقع سیب زمینی سرخ کرده خود را ، از سیب زمینی های واقعی ، نه سیب زمینی های سرخ شده از قبل تهیه شده ، از فروشندگان شرکت ها تهیه کرد. ما 100 عدد کیسه سیب زمینی آیداهو گرفتیم ، آنها را در یک ماسوره ریختیم ، دست آنها را با یک وسیله دیواری خرد کرده و آنها را در یک سینک بزرگ استیل ضد آب پر از آب قرار دادیم. سپس آنها را با دست شستشو می دهیم ، و آنها را درون آب می چرخانیم - تا اینکه به نظر شیری برسد. آب را تخلیه کنید ، دوباره بشویید ، مجدداً آبکش کنید و بشویید تا آب روشن بماند. اگر به درستی به خاطر بیاورم ، معمولاً در حدود 3 تا 4 گروه را می شست. شما هرگز سیب زمینی ها را بدون اینکه همه نشاسته را بشویید سرخ کرده اید (گمان می کنم نشاسته بود).
  
به همین دلیل ، سیب زمینی سرخ مک دونالد همیشه بهترین بود ، به نظر من. نشاسته را بشویید ، نه خیس کنید. با آب بپوشانید ، بشویید ، بشویید و دوباره آن را انجام دهید تا آب روشن شود. روی حوله کاغذی خشک کنید و در دمای 375 درجه فارنهایت سرخ کنید. این کار را امتحان کنید و ببینید آیا آنها سیب زمینی سرخ کرده و سیب زمینی سرخ شده شما تا به حال ساخته نیستند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد