پرسش و پاسخ در مورد همه چیز

هرآنچه میخواهید بدانید

پرسش و پاسخ در مورد همه چیز

هرآنچه میخواهید بدانید

چرا قالب نان برای خوردن خطرناک است اما قالب پنیر نیست؟



همه قالب ها برای خوردن خطرناک نیستند ، اما نان ها نرم و مرطوب هستند و به نظر نمی رسد که از قالب های خوراکی مانند برخی پنیرها ... حداقل به دانش من بهره مند شوند.
غذاهای نرم مانند نان ، پنیر تازه و پنیر خرد شده اجازه می دهند قالب به سرعت در سراسر محصول پراکنده شود. آنها منبع غذایی برای قالب و حاوی رطوبت هستند که یک وضعیت رویایی اسپور قالب است.  
پنیرهای سفت و سخت قالب رشد می کنند اما تمایل به ماندن در سطح آن دارند. قطع آن قسمت معقول است
پنیرهای آبی ، brie ، camembert و دیگران از قالبهای دوستانه بهره می برند و تحت تأثیر این قالبهای خوراکی نرم و بالغ می شوند. من در مورد پنیرهای آبی نمی دانم ، اما brie کاملاً محکم می شود و زیر یک پتو قالب نرم می شود. هنگامی که نرمی باعث می شود همه ناهنجاری ها نفوذ کند ، رسیده و آماده است تا برود.
نان؟ فکر می کنم آنها کمی برای قالب بسیار نرم و مبهم هستند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد