پرسش و پاسخ در مورد همه چیز

هرآنچه میخواهید بدانید

پرسش و پاسخ در مورد همه چیز

هرآنچه میخواهید بدانید

چگونه رستوران ها خیلی سریع ماکارونی ها را طبخ می کنند؟


به عنوان دانشجو ، من در یک مکان فست فود لندن کار کردم که در بین جوانان بسیار مشهور بود. اسپاگتی بولونیسی در واقع مشهور بود.

از آنجا که سوال در مورد پخت و پز ماکارونی است ، فقط دو کلمه در مورد سس: مواد کششی.

صبح ماکارونی را جوشانده ، آن را تخلیه کردیم و ماکارونی را در سطل های پر از آب یخ حفظ کردیم. هربار سفارش اسپاگتی سفارش می گرفت ، یکی از ما بخشی را می گرفت ، یک ملاقه سس و یک مشت پنیر ارزان قیمت را در بالا قرار می داد و به مدت 3 دقیقه آن را میکرو گرم می کرد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد