در ابتدا پاسخ داده شده است: چرا کشورهایی مانند اسپانیا ، ایتالیا و فرانسه که نان زیادی می خورند جزو کشورهای دارای اضافه وزن نیستند؟
مردم پاسخ خواهند داد و خواهند گفت که این کیفیت مواد تشکیل دهنده و احترام به سنت و روند تولید نان است. مزخرف.
من در ایالات متحده زندگی می کنم. من تمام نان خودم را خودم پختم. من فقط از آرد ، آب ، نمک و مخمر یا استارت خمیر ترشی استفاده می کنم. من از زمان های طولانی تخمیر استفاده می کنم. نان من لگد زدن الاغ. مردم وقتی به نان تازه پخته شده ام می خورند ارگاسم بلندی دارند.
مطلب مرتبط : چرا ایتالیایی ها اگر کربوهیدرات (ماکارونی) زیادی بخورند چاق نیستند؟
در حال حاضر ، من 20 کیلوگرم اضافه وزن دارم. چرا؟ من بیش از حد غذا می خورم ، از جمله خیلی از مضراب های هنری بسیار جذاب من ، به اندازه کافی کار نمی کنم ، و نیمی از یک طرف خانواده من به وضوح از نظر ژنتیکی محکوم به چربی هستند.