پرسش و پاسخ در مورد همه چیز

هرآنچه میخواهید بدانید

پرسش و پاسخ در مورد همه چیز

هرآنچه میخواهید بدانید

به عنوان یک سرآشپز حرفه ای در یک رستوران ، چه غذای منو باعث می شود هر بار مشتری سفارش دهید؟

به عنوان یک سرآشپز حرفه ای در یک رستوران با سطح عالی ، چه غذای منو باعث می شود هر بار مشتری سفارش دهید چون این خیلی اساسی است ، چشمان خود را بچرخانید؟

غذای اساسی؟ تمام مواد غذایی در بعضی از موارد اساسی است (با چند مورد استثنا). بعضی اوقات سفارشات اصلی (یا سفارشات منوی خاموش موارد ساده ای که به راحتی می توانیم انجام دهیم) برای زندگی بیشتر مشتری می گیریم!

من مدت ها پیش در روزهای سرآشپز یاد گرفتم که برای درخواست های خاص مانند این پذیرش شوم. من هیچ وقت نمی دانستم که مشتری به دلایل سلامتی یا دلایل مذهبی نیاز خاصی به رژیم خاص داشته باشد یا اینکه کالای خاصی را دوست داشته باشم یا نه. هیچ "رول چشم" یا هر چیز دیگری.

شخصی در پاسخ دیگری به سود گفته است - بله ، بعضی اوقات.
  
مثال محبوب من - ما یک حامی داشتیم که هر هفته در محل زندگی من می خورد. ماکارونی موی فرشته ای پخته ، بدون نمک ، بدون جعفری و هر چیز دیگری. برای اجرای ما بسیار ساده است - این حامی همیشه با حداقل 3 یا 4 قسمت برتر غذا می خورد (ویرایش: به این معناست که 3 تا 4 حامی در مهمانی وجود داشته باشد) ، بنابراین ما آن را زمان بندی کردیم تا رشته فرنگی آخرین کاری باشد که انجام دادند. سرماخوردگی یا سخت شدن یک بار ، آشپز خط من جعفری را به عنوان یک چاشنی بر روی حاشیه اضافه کرد - از حامی خوب خواسته جعفری را برداشته است. هزینه = $ 10. قیمت ظرف 6 دلار بود.


چگونه رستوران ها خیلی سریع ماکارونی ها را طبخ می کنند؟

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد